beats by dre cheap

Žiri

Tonči Huljić

Čuveni hrvatski kompozitor, aranžer i producent. Završio je srednju muzičku školu i Pravni fakultet. 80-ih godina zajedno s kolegama pokreće pop grupu "Magazin", sa kojom ostvaruje izuzetne tiraže i višegodišnje turneje po republikama bivše Jugoslavije. U to vreme pokreće i vlastitu izdavačku kuću "Tonika", koja i danas brine o kompozitorskom radu i pravima osnivača sa kojima sarađuje. Intenzivno počinje da piše tekstove i započinje mnoge muzičke karijere kroz specifičan pop-folk zvuk sa primesama klasike koji rezultira velikim tiražima i zvaničnim priznanjem za najprodavanijeg autora 90-ih godina. Kao autor i kompozitor odlazi tri puta na "Eurosong", gde započinje uspešan put na međunarodnu autorsku scenu. Zajedno sa britanskim producentom osniva "House music" i već sa prvim singlom "Victory" ostvaruju veliki svetski uspeh. Trenutno pravi svetsku karijeru sa pijanistom Maksimom Mrvicom, sa kojim je već ostvario 9 svetskih turneja i rasprodao milionske tiraže u saradnji sa svetskim producentskim kućama "Univesal" i "Emi". Tonči vodi i TV produkciju "AVA", koja je snimila 4 telenovele od ukupno 680 epizoda. Muziku koju je radio za njih posle je prezentirao i u svetu preko svojih izvođača.

Marina Tucaković

Marina je najpoznatiji srpski tekstopisac. Muzičku karijeru počela je sa grupom "Zana" i kultnim hitom "Dodirni mi kolena". Sarađuje na najvećim muzičkim imenima sa prostora cele bivše Jugoslavije. Tekstopisac je mnogobrojnih hitova Zdravka Čolića, Cece Ražnatović, grupe "Magazin", "Bijelog dugmeta", Olivera Mandića. Svojim tekstovima doprinela je uspehu mnogih estradnih zvezda.
Ismeta Dervoz

Rođena je u Sarajevu, gde je diplomirala na Višoj ekonomsko-komercijalnoj školi i završila nižu muzičku školu. Od 14. godine se profesionalno bavi pevanjem kao članica pop-rok grupa "Kodeksi" i "Ambasadori", a zatim i kao solista. Osim brojnih festivala na kojima je nastupala i dobijala nagrade, dva puta je učestvovala na "Pesmi Evrovizije". Od 1980. uz angažman na estradi, radi kao scenarista i voditelj gledanih TV show programa, kao i TV komentator sa značajnih domaćih i svetskih festivala (24 godine u kontinuitetu uživo prati "Festival u San Remu"). Od 1988, kad je odlučila da prestane sa aktivnim nastupima na estradi i diskografijom, angažovana je u Radio Sarajevu kao voditelj i urednik zabavnog programa. Trenutno radi na mestu producenta specijalnih projekata FTV, a u poslednjih nekoliko godina za potrebe FTV producirala je koncerte Kemala Montena, Hanke Paldum, grupe "Hari Mata Hari", Gibonnija, Olivera Dragojevića, Toše Proeskog, Željka Samardžića i mnogih drugih.

operacija trijumf
http://operacijjatrijumf.blogger.ba
06/10/2008 18:48