beats by dre cheap

Profesori ;;;OT:::

Mirko Vukomanović

Kompozitor, aranžer i muzički producent, član je upravnog odbora Društva za zaštitu autorskih prava (SOKOJ), takođe je član Udruženja kompozitora Srbije. Objavio je preko 300 kompozicija. Nagrađivan je na mnogim festivalima: MESAM, Sunčane skale, Budva, Beovizija... Bio je član žirija prvog serijala Idol, a aranžer je i producent pesme pobednice Cvete Majtanović. U Poljskoj je objavljena njegova kompozicija koja je bila u prvih pet najizvođenijih pesama te godine. Paralelno uz rad svoje supruge bio je muzički producent grupama "Tap 011", "OPO", "Regina", Eva Braun, Ana Stanić, "Negative", "Kristali", Dejan Cukić, "Night Shift", "Intruder", Karolina, Teodora, "Charter band", Knez. Mirko je radio i muziku za licencirane serije Emotion produkcije: "Hoćeš - nečeš", "Ruski rulet" i "Leteći start".

Milica Cerović

Diplomirala teoriju igre na Univerzitetu u Parizu, radila je u brojnim baletskim studijima širom zemlje i u svetu. Koreograf je, igrač i vođa raznih plesnih grupa na brojinim eminentnim festivalima, kao i vođa reprezentacije na Internacionalnom plesnom takmičenju u show dance-u. Bila je igrač i koreograf na kultnim festivalima poput Marlboro, Urban Experience i Lucky Strike American tour.

Milica je baletski kritičar i teoretičar za časopis "Orchestra" i Radio Beograd II. Trenutno je pedagog jazz baleta u Pozorištu na Terazijama. Usavršila je tehnike klasičnog, modernog i jazz baleta, kroz koje se prožimaju i elementi modernog plesa i hip-hopa. Stil koji će predavati na Akademiji Operacije trijumf spoj je kultnog Brodvejskog jazz-a i popularnog Show dance-a.

Milojko Pajević

Profesor solo pevanja na Akademiji Operacije trijumf. U svojoj karijeri odigrao je preko 300 mjuzikla i opereta. Sa kamernom operom imao je preko 200 nastupa na prostorima bivše Jugoslavije i u inostranstvu, a tri je snimio za Radio Televiziju Srbije. Svoj najveći pevački uspeh dostigao je u Verdijevoj operi "Don Karlos" na domaćoj sceni.

Za svoje pevanje i glumu dobio je niz pohvalnih kritika u jugoslovenskoj štampi. Od 1988. je radio kao vokalni pedagog u "Savremenom pozorištu" na Terazijama. Veliki broj njegovih učenika ostvarilo je karijere u inostranstvu, a neki su postali i estradne muzičke zvezde u Srbiji čije glasove i dan danas prepoznajete.

Snežana Vukomanović

Uspešan muzički tekstopisac sa preko 150 objavljenih pesama za vodeće pop i rock pevače, kao i bendove, u Srbiji i u inostranstvu. Njeni tekstovi nagrađivani su na brojnim festivalima kao što su Sunčane skale i Budvanski festival, kao i na brojnim internacionalnim festivalima. Sarađivala je sa najpoznatijim muzičarima u Srbiji poput Leontine, Ane Stanić, Dejana Cukića, Kneza, Karoline Gočeve, grupama "Negativ" i "Tap 011". U Poljskoj 2003. godine izašao je prvi singl sa ploče Eweline Flinta sa prepevom njene pesme "Insanity". Njeni tekstovi bili su prvi na top listama u Poljskoj i Češkoj. Pisac je teksta za pesmu "No Compromise", koja je emitovana na američkom MTV Real World.

 Dr Saša Plećević

Predaje fitnes i daje savete za dobar izgled i zdrav život na Akademiji Operacije trijumf. Završio je Medicinski fakultet u Nišu. U Beogradu na Vojnomedicinskoj Akademiji specijalizira anesteziologiju i reanimatologiju. Pet godina je radio kao anesteziolog na VMA, a nakon toga odlazi u Ameriku gde se usavršava iz oblasti fitnesa, čime se i danas bavi.

Trenutno je angažovan na Sportskoj Akademiji u Beogradu, gde radi na doktoratu iz oblasti sportske medicine. Portparol je Udruženja za medicinu Srbije, javnosti je poznat kao tvorac programa "Dr. Feelgood". Lični je fitnes trener mnogim javnim ličnostima Srbije iz sveta politike, estrade i džet-seta.

Lauren N. Outlaw

Lauren N. Outlaw se bavi plesom i nastupa već 20 godina. Ona se bavi hip-hopom, jazz baletom, klasičnim i modernim baletom, kao i obukom i treniranjem čirlidersica. Učila je u njujorškom Hip-Hop Conservatory centru, kao i Broadway Dance Centru, a diplomirala na Univerzitetu u Floridi psihologiju i ples. Ima već deset godina iskustva u prenošanju svog znanja na druge. Sem toga što je uradila brojne koreografije, nebrojeno mnogo puta nastupala je u grupnim, ali i u solo tačkama, radila je reklame za velike kompanije, kao što su "Nike" i "Pepsi", a već dugo je trener navijačica profesionalne fudbalske lige Južne Amerike. Radila je kao koreograf TV Show-a "Star Academy" i "Operacion Triunfo". Kroz svoj rad, Lauren pokazuje svoju ljubav i strast prema plesu.

operacija trijumf
http://operacijjatrijumf.blogger.ba
05/10/2008 20:25