operacija trijumf

ĐESTE BA MOJ FAVORIT JE "BABAJIĆ" A VAŠ

06.10.2008.

Voditelji

Ana Mihajlovski

Svoju karijeru počela je na Ju info kanalu, ali prvi veliki uspeh doživela je sa emisijom "Leteći start", koja ju je i proslavila. Zajedno sa svojim kolegom Milanom Kalinićem, Ana je postala jedno od najprepoznatljivijih lica u zemlji.

Posle "Letećeg starta" ređale su se emisije od kojih su zapaženije bile: "Jednostavan život", "Veliki Brat" i "Veliki Brat VIP", čiji je Ana bila voditelj tri sezone, a poslednje dve je uspešno radila i kao urednik live programa u okviru "Velikog Brata".

Ana je vodila i emisiju "Veliki Brat Mala sestra", gde se po prvi put oprobala i kao autor. Dve godine za redom bila je i zaštitno lice "L'Oréal-a", a sada očekuje svoj najveći izazov u karijeri, a to je "Operacija trijumf".


Milan Kalinić

Milan je verovatno najsvestranije poznato lice u ovoj zemlji. Završio je Pilotsku Akademiju, nakon čega ga je privukla gluma, koju je diplomirao na BK Akademiji. Ubrzo počinje da vodi emisiju "Leteći start" i otkriva još jedan od svojih talenata.

Postaje jedan od najpopularnijih muških voditelja u Srbiji. Od tada do danas Milan je bio zaštitno lice najgledanijih emisija Emotion produkcije. Vodio je "Ruski rulet", "Veliki Brat VIP", a u emisiji "Sve za ljubav" za četiri sezone usrećio je nebrojeno mnogo ljudi.

Kada ne radi na televiziji, Milan Kalinić glumi u najposećenijim predstavama. Ove godine gledaćemo ga u najnovijem projektu Emotion produkcije - "Operacija trijumf".


Marijana Mićić

Marijana je voditeljsku karijeru započela na RTS-u, gde su je i primetili producenti Emotion produkcije. Emisija koja je otkrila da gradske devojke umeju da žive i seoskim životom, proslavila je i Marijanu.

Malo je emisija Emotion produkcije koje ova voditeljka nije radila. Bila je deo emisija: "Hoćeš-nećeš", "Leteći start", "Jednostavan život" 1 i 2, "Srodne duše", "Veliki Brat", "Veliki Brat - Prilepak", "Pozovi Velikog Brata".

Uspela je da pronađe vremena i da završi Akademiju lepih umetnosti - smer gluma. Snimala je serijske programe i glumila u najgledanijim pozorišnim predstavama.

Ove sezone vodiće emisiju "Najgori od sve dece", u sklopu "Operacije trijumf".


Sanja Rajković

Voditeljsku karijeru započela je 1998. vodeći muzičke top liste različitih zemalja, kao što su Danska, Poljska, Švedska i druge, a 2000. godine počinje da radi na 3K emisiju "Multi". Nakon toga je bila jedan od voditelja emisije kolažnog tipa "Mozaik". Bila je jedna od voditeljki emisije kratke forme "Zoom". U okviru letnje šeme 3K vodila je program "3K Check In".

Sanja je 2004. vodila Hroniku "FEST"-a, kao i program koji je pratio kulturne manifestacije, organizovane u okviru Olimpijskih igara. 2005. počinje da radi za kuću Emotion kao voditelj emisije "Lažnjak". Na projektu "Veliki Brat" bila je angažovana kao story editor, zatim kao novinar-istraživač na projektu "Sve za ljubav". Tokom "Operacije trijumf" vodiće i uređivati jednu od pratećih emisija "OT Mozak".


Nikolina Pišek

Nikolina ima završen fakultet dizajna na arhitekturi. Bavi se voditeljskim poslom. Do kraja 2007. godine vodila je popularnu TV emisiju "Shpitza" na HRT-u. Pre toga se bavila novinarskim poslom u emisiji "Glamour Cafe".

Odigrala je i epizodnu ulogu u seriji "Bitange i princeze", a učestvovala je i u licencnom šou HRT-a "Ples sa zvijezdama".

U privatnom životu je majka devojčice Hane, rođene 1997. godine i devojka ronioca Kristijana Curavića.

Nikolina će u najvećem show programu na ovim prostorima "Operaciji trijumf" biti ravnopravan deo tima Gala večeri, uz svoje kolege Milana Kalinića, Anu Mihajlovski i Dragana Marinkovića - Macu.


Dragan Marinković - Maca

Rođen. Školovao se. Većinu svog života. Na Akademiji scenskih umetnosti u Sarajevu proglašen za najboljeg studenta.
Preko 50 teatarskih premijera. Bavi se glumom i režijom i stalni je član Kamernog teatra 55. Snimio 20-ak filmova i TV serija, uglavnom u stranim produkcijama. Rođak Velikog Brata.

Ima sina Lava. Samohrani otac. Sam se hrani. Čovek, humanista. Trenutno "Najgori od sve dece".

<< 10/2008 >>
nedponutosricetpetsub
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
262728293031

MOJI LINKOVI

:::OT;;;Vjesti/Vesti
Počeo je čas koreografije. U plesnoj sali studenti imaju probu sa pleasačicama.

Profesorka Milica objašnjava Đorđu kako treba da izgleda koreografija za pesmu koju on mora da uvežba. Studenti pozitivno reaguju na igračice, dok Adnan na veoma interesantan način izvodi pesmu "Pokušaj". Juče je Milica imala problema sa svojom pesmom, koju peva u duetu sa Aleksandrom. Danas se stvari popravljaju, što se vidi po profesorkinim pohvalama studenata.


MOJI FAVORITI
lost gipsy
U šupak kosmosa smo upali.
mentalne kontemplacije neprilagođene hanume.
Svetica u pokušaju!
"SEHER" Vrazici
Chelsea Football Club ®
єνяутнιηg ι ∂σ ι ∂σ ιт ƒσя υ
DERVENTA
UZMI MED I NE RAZBIJ KOSNICU
•pokusaj da kazem neizrecivo•
sms poruke :))
Tĥε ßĮάсќ βεάΰţγ
Best friends 4 ever
sometimes...
više...

BROJAČ POSJETA
5152

Powered by Blogger.ba